Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerla sala

què és espai món?

Espai Món és un espai a Ciutat Vella  amb utilitat social i finalitat comunitària. Reuneix diversos àmbits d'interès com són: la cultura, la comunicació, l'art, la teràpia i la preocupació per l'entorn social en el que estem vivint, promovent la interacció i el diàleg intercultural.

Comptem amb el recolzament de Fedelatina (Federación de Entidades Latinoamericanas en Cataluña) per oferir el espai a activitats formatives: teatre, dansa, música, desenvolupament personal, i una àmplia varietat d'activitats culturals: espectacles, concerts, mostres culturals, mitjans de comunicació i una diversitat d'esdeveniments a preus assequibles.

què oferim?

Oferim un espai per a que es desenvolupin activitats socials, culturals i de desenvolupament personal, amb un objectiu transformador per a la persona i per al seu entorn social. Totes les propostes desenvolupades a Espai Món es caracteritzen per tenir preus accessibles que faciliten la participació de diferents sectors de la comunitat i es distingeix per l’excel·lència professional i humana dels seus col·laboradors.
 

a qui va adreçat?

Va adreçat a persones amb inquietuds socials, culturals, artístiques o de desenvolupament personal, que per motius (econòmics, socials, culturals) els resulta difícil accedir a aquests àmbits.
 

on som

sala
c/ Nou de Sant Francesc, 20
08002 Barcelona

oficina
c/ Nou de Sant Francesc, 15
08002 Barcelona

vés a Google Maps
 

telèfon
93 192 41 14
correu
sala@espaimon.cat


un edifici històric

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Espai Món ocupa l'edifici d'una antiga capella del Barri Gòtic de Barcelona, molt a prop de les Rambles. Destaca a la façana una excel·lent portalada gòtica.

"En documents del segle XVIII se’ns parla d’una capella anomenada del Sant Esperit, i que algunes vegades s’ha confós amb l’església de l’Esperit Sant situada a la Travessera de Gràcia. (...) No se sap com ni per què va ser destruïda l’any 1714, però l’any 1739, segons consta a la llinda, ja ocupa el lloc actual, carrer Nou de Sant Francesc. (...) A la façana de l’església del Sant Esperit podem veure-hi esculpits els atributs d’una creu de doble braç, més curt el superior, i un cistelló a cada banda, i a sota un escut amb tres sardines i una corona comtal, pertanyents a l’intendent general Antoni de Sartina, compte d’Albí, que va ser el qui patrocinà el trasllat de la primitiva capella del barri de Ribera al lloc actual del carrer Nou de Sant Francesc. (...) Acabada la guerra civil segurament després de ser saquejada i profanada, (...) la parròquia en fa un local d’esbargiment per a la seva feligresia, adequant-lo per a teatre, i posteriorment, cinema."

Font i més informació sobre l'edifici històric: www.parroquiaesperitsant.org

SALA c/ Nou de Sant Francesc, 20 - 08002 Barcelona | OFICINA c/ Nou de Sant Francesc, 15 - 08002 Barcelona | tel. 93 192 41 14 | sala@espaimon.cat


amb el suport de: